Publikfavoriten Carlos Alcaraz har en lämplig uppgift framför sig när världstrean för första gången på ATP-touren ställs mot Thiago Seyboth Wild, i Masters i Madrid. Brassen har en fin säsong bakom sig, men ställs mot en av de bästa grusspelarna för tillfället. Här är mitt speltips i matchen.


NYHET! Megabonus från Campobet →

Visst ska Seyboth Wild, med 15 segrar och 12 förluster, har beröm för sina insatser under 2024. Att han är bäst just nu, på plats 63 på rankningen, visar att han är formstark. Insatser i Madrid har varit stabila där både formlöse Roman Safiullin och Lorenzo Musetti har slagits i raka set. Dock har Seyboth Wild haft bekymmer, även denna säsong, att spela bra kontinuerligt.

Några tecken på skador fanns absolut inte hos Alcaraz, som krossade Alexander Shevchenko i den andra omgången. Alcaraz tappade totalt 3 games i matchen och såg riktigt stark ut. Indian Wells vinnare är tillbaka på allvar och då är han alltid att räkna med - när det kommer till en turneringsseger. På grus trivs han som bäst, trots en Wimbledon seger. En ny enkel seger är att vänta.

Alcaraz flera nummer större?

Även om Seyboth Wild har gjort två grymma insatser i turneringen så har det blivit 5 nederlag på det röda underlaget under säsongen. Mot Alcaraz blir det oerhört jobbigt att handskas med tempoväxlingarna. Seyboth Wild väger helt enkelt alldeles för lätt.

Mitt spel blir att Alcaraz täcker handikapp linan på -5,5 games, till 1.91 i odds, hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip