Speltips: Bolton rak seger till 1.75 hos Betsson

Returmöte mellan Bolton och Barnsley står på menyn under tisdagskvällen.

Den raka segern på Bolton satt som en smäck i det första mötet, och nu siktar vi mot att gå 2/2 i detta playoff-möte.

Barnsley har verkligen prickat in helt fel tidpunkt att ha denna formsvacka. I och med förlusten i det första mötet mot Bolton har Barnsley nu 7 raka matcher utan seger, och i det första mötet blev deras svaga form väldigt tydlig.
Rent spelmässigt var det inte någon överkörning, men det händer alldeles för lite. Samtidigt har man en defensiv som läcker alldeles för mycket med 16 insläppta mål på de 7 senaste matcherna.

Bolton däremot har prickat formen i helt rätt tid. I en spelmässigt jämn match senast kändes man betydligt mer självklara och sylvassa i sina omställningar med Dion Charles längst fram som gjorde 2 mål.
Nu vänder man hem till Toughsheet Community Stadium (tvivelaktigt namn) där man varit extremt starka den här säsongen. På 23 hemmamatcher den här säsongen vann man hela 15 och förlorade endast 3 stycken.

Barnsleys säsong tar slut

Precis som jag skrev inför det första mötet känns Bolton både ett och två storlekar för stora för Barnsley just nu, vilket gör att jag kommer att kopiera mitt spel från det första mötet.

Barnsley kommer vara tvungna att gå framåt tidigt i det här mötet, vilket jag tror kommer passa Bolton som handen i handsken. Barnsley ägde en hel del boll i det första mötet, men det var Bolton extremt skickliga på att utnyttja. Får vi en liknande matchbild här tror jag att Bolton är helt tillfreds med det.

Barnsleys försvar läcker som sagt som ett såll, och när man nu är tvungna att kliva framåt direkt har jag väldigt svårt att se hur man ska orka stå emot Boltons offensiv.

Det bättre laget vann det första mötet mellan lagen, och på hemmaplan har jag väldigt svårt att se hur man inte ska göra samma sak. Den raka segern på Bolton spelas återigen och denna gång till 1.75 hos Betsson . Varför ändra ett vinnande koncept?
This is the stats tab
This is the post tip