Game 2 mellan NY Rangers och Carolina väntar, och här jagar gästerna revansch.

NY Rangers drog det längsta strået i öppningsmatchen där Mika Zibanejad hade en bra afton och stod för 2+1 i en match man vann med 4-3.
Överlag gjorde man en bra match och Carolina lyckades inte skapa den pressen de brukar göra då man normalt sett får iväg mycket skott.

Nu väntar dock en ny match och här behöver man nog vara redo för en bättre insats då gästerna knappast vill ha med sig 2-0 i matcher när man vänder hemåt.
Ser man på truppen har man namn som Trocheck, Zibanejad och Kreider, så att man håller en hög nivå är inte konstigt, men känslan är att man ändå kan få det tufft här.
Chytil och Wheeler saknas.

Carolina är ute efter revansch

Carolina var ett av lagen som tippades högst upp inför säsongen och man gjorde en bra grundserie där man slutade tvåa i conferencen, bakom just NY Rangers.
Senast i Madison Square Garden gjorde man ingen svag insats, men man kan klart mer än man visade då man har kvalitet nog att skapa fler lägen än man gjorde, och man lär komma ut klart bättre här.

Man har en bra spets i namn som Aho, Guentzel och Svechnikov för att nämna några. Ser man i övrigt så har man spelare som Necas, Jarvis och Teravainen offensivt, så det finns samtidigt en riktigt bra bredd i truppen, och här tror jag man går ut och kvitterar matchserien.
Fast och Pesce saknas.

Shesterkin (Unconfirmed) - Andersen (Unconfirmed)

Speltips: 2 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip