Lopp 4 - 1640m auto

8 Conrads Massiv är en individ som både besitter bra kunnande och form för dagen. Men utgångsläget är såklart inte optimalt med bricka åtta bakom bilen över kort distans men nu med flera invändiga konkurrenter strukna är utgångsläget inte lika illa nu som när startlistorna kom ut. Jag räknar med full laddning från start och skulle det lösa sig någorlunda från början ska segerchansen vara hög. För tre starter stod Conrads Massiv för en rapp avslutning och för två starter var man rejäl men fick se sig som knappt slagen i ett V86 lopp efter att gått utvändigt om ledaren sista 1000m. Senast fick man äntligen vinna efter att återigen avslutat rappt sista 500m. När vi får 2,50 på att man vinner loppet så spelar jag.

2 Spartak Face är kvick i benen och kan öppna snabbt från start. Men anmärkningsvärt är att Spartak Face inte vunnit på de fem senaste gångerna man gått i ledningen, så frågan är vilken taktik man väljer ikväll? Men oavsett kommer man kunna få ett bra lopp och måste räknas vid gardering.

Nämner även 5 Argo Lux som fortsatt jagar första segern i Per Nordströms regi. I den senaste starten gick han ett helstängt huvudlag på sig och gjorde det bra från ledningen. Skulle man återigen komma till ledningen ikväll kommer man leda länge.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

8 Conrads Massiv
Lopp 4 - Jägersro
Spel: Vinnare
Odds: 2,50
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip