NY Islanders ska försöka hålla liv i matchserien när Carolina ska försöka avgöra, och här tror jag på det sistnämnda. 


Spela på matchen med 1500 kr gratisspel hos Betinia →

NY Islanders kunde inte utnyttja att spela på hemmaplan senast då man återigen föll. Siffrorna skrevs till 2-3 och det var trots förlusten ingen dålig insats man gjorde, och man kunde likaväl ha vunnit matchen.

Det handlar dock om att vinna matcher och det har man inte lyckats med. En anledning är att truppen inte håller samma nivå som gästernas där det finns både klart mer spets och bredd, och här är risken stor att man blir svepta i fyra raka matcher.
Mayfield saknas fortsatt i matchserien.

Carolinas klass avgör igen?

Carolina tog efter sina dubbla segrar på hemmaplan en ny seger med 2-3, och förstakedjan var högst inblandad i segern. Nu är man bara en vinst från att gå vidare, och man lär gå för att avgöra redan här då det är en lång säsong, så några dagars extra vila kan bli nyttigt framöver.

Man har spelare som Guentzel, Svechnikov, Aho, Teravainen och Necas i truppen för att nämna några, så det finns en ruskigt bra spets i laget. Där bakom finns det även en hel del skickliga spelare, så det är inte förvånande att man tillhör ett av ligans bästa lag, och kommer man upp i normal nivå så ska man ha goda chanser att avgöra matchserien redan här.
Fast och Pesce saknas i matchen.

Varlamov (Confirmed) - Andersen (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip