LA Kings och Edmonton ställs emot varandra för fjärde gången i denna åttondelsfinalserie, och stjärnglansen är stor hos gästerna.

Efter att LA Kings förlorat första matchen med 7-4 så tog man en viktig seger i matchen efter då man vann efter förlängning, och Kopitar avgjorde matchen.
Nu senast blev det dock återigen förlust och det med 1-6, så det har varit några rätt klara förluster.

Defensivt har man haft svårt med gästernas stjärnor och man behöver rycka upp sig rejält bakåt om man ska kunna hota på allvar.
Framåt har man dock bra klass i Byfield, Kempe och Fiala, så man är inget dåligt lag, men känslan är att man får det tufft igen.
Copley saknas i matchen.

Edmontons stjärnor visar vägen

Edmonton har efter segern senast skaffat sig ett 1-2 överläge i matchserien och efter att man förlorat game 2 så var det viktigt att ta tillbaka en seger på bortaplan.
Man har imponerat stort offensivt i de tre matcherna man gjort då tex McDavid gjorde nio poäng samt att både Hyman och Draisaitl är uppe på sju.

Även om det är dessa stjärnor som visat vägen hittills så har man bra klass där bakom i Nugent-Hopkins, Kane och Bouchard, så laget håller en riktigt bra nivå, och man ska ha goda chanser att vinna på nytt.

Talbot (Unconfirmed) - Skinner (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip