Enbart en match i hockeyallsvenskan under tisdagen då Kristianstad som överraskat hittills tar emot starka Västerås, och här bör gästerna kunna stå upp bra.

Kristianstad har varit en stor överraskning denna säsongen då man just nu ligger på en sjätteplats, och innan säsongen var man tippade i botten.
Man har gjort riktigt bra resultat då man bland annat slagit serieledande HV71 två gånger, och totalt sett har det blivit 14 segrar på 24 matcher.

Nu på slutet har det dock kommit två raka nederlag där det blivit 4-5 mot Vita Hästen samt 4-2 mot Karlskoga, så frågan är vart formen är påväg.
I laget har man spelare som Kontos, Cheek och Sideroff som gjort en hel del poäng för laget. Jämför man med gästernas trupp så är den dock inte lika stark, och trots en bra säsong så känns det som man blir lite överskattade här.

Västerås kommer med riktigt bra vind i ryggen till matchen då man vunnit fyra raka matcher. För tre matcher sedan slog man HV71 med klara 7-2 på hemmais där man gjorde en riktigt bra match, och efter det har det blivit segrar mot Tingsryd med 1-5 och AIK med 3-2.

Man ligger på en fjärdeplats i ligan, och man är fyra poäng efter Björklöven som ligger trea. Man har dock en match mindre spelad och vid seger så knappar man in på toppen.
Truppen håller en riktigt bra nivå då man tex har Zetterberg och Frycklund i laget som båda gjort 26 poäng, och de tillhör toppen av poängligan.
I övrigt så har man Wikman, Bergman, Svensson och Jansson i laget, så kvalitet finns det massor av, och här bör man kunna ta sin femte raka seger.

Kristianstad har överraskat hittills denna säsongen men nu ställs man mot tufft motstånd och här tycker jag man blir lite väl överskattade, och jag tror mest på gästerna i matchen.

Speltips: 2 asian 0 (insatsen tillbaka vid oavgjort) och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip