Hemma i Rogers Place ska Edmonton ta emot Pittsburgh natten till torsdag, och här väntar jag mig en hemmaseger.

Edmonton förlorade mot Dallas för tre matcher sedan där man inte kom upp i motståndarnas nivå, och förlusten var helt rättvis.
Därefter har man dock tagit två raka segrar där man näst senast slog Arizona med 3-5 och nu Vegas med 2-3 på bortaplan.
Den senaste matchen spelade man även natten till söndag, så man har fått återhämta sig efter tre raka bortamatcher.

Nu är det hemmaplan som väntar och där har man varit urstarka då man vunnit åtta av nio matcher, så det är inte lätt att komma och spela i Rogers Place, något bland annat Calgary och Nashville fått erfara.
Man har en del skador i truppen som stör men trots det har man ett bra lag med spelare som McDavid, Draisaitl, Nugen-Hopkins och Puljujärvi, och då man i grunden är det bättre laget så tror jag att man tar en ny seger på hemmaplan.

Pittsburgh fick med sig poäng borta mot Calgary senast då man kvitterade i powerplay i mitten av den tredje perioden, men man förlorade senare på straffar. Spelmässigt så var dock hemmalaget bättre och för egen del var Tristan Jarry fortsatt riktigt stabil i kassen då han räddade 31/32 skott.
Innan dess fick man stryk av Montreal med 3-6 där dock Jarry inte vaktade kassen, men formen känns ändå som den går åt fel håll.

Man har vassa spelare i Letang, Guentzel och Crosby i laget för att nämna några. Man har dock två tunga skador i Rust och Malkin som stör och de förväntas saknas även här, och då en tuff bortamatch väntar så tror jag att man får det tufft.

Jag håller Edmonton som det bättre laget i matchen och då man även får spela på hemmaplan där man är riktigt starka så tror jag att man tar sin tredje raka seger, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Koskinen (Unconfirmed) - Jarry (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip