Dallas tar emot ett skadedrabbat Seattle natten mot tisdag, och i mina ögon lutar det åt hemmaseger.

Dallas föll senast mot St Louis med 4-3 efter förlängning där insatsen kanske inte gick till historien. Innan dess tog man dubbla segrar på hemmais mot Ottawa och Detroit, så formen är helt okej.

Oettinger förväntas fortsatt saknas och det ställer till det på målvaktssidan. Wedgewood lär dock garanterat stå här så man ska klara sig bra ändå.
Samtidigt finns det mycket skicklighet i Robertson, Hintz, Heiskanen och Pavelski, och då gästerna har klart tuffare skadeläge så ska man kunna studsa tillbaka omgående.

Seattle störs av flera skador

Seattle fick med sig poäng senast hemma mot LA Kings då man tog matchen till straffar. Spelmässigt var man dock en bra bit från gästerna, och Daccord stod för en fin insats i kassen. Innan dess tog man dubbla segrar efter en förlustsvit på åtta matcher, så resultaten har blivit bättre på slutet.

Man har dock en tung skadelista då fortsatt Grubauer, Schwartz och Burakovsky saknas. Lägg även till att Eberle är dtd precis som Schultz, så man förväntas sakna tre av sina ledande offensiva spelare, och här bör man knappast räcka till.

Dallas håller normalt sett en högre nivå än Seattle och då gästerna även saknar en del tongivande spelar väljer jag att gå på hemmaseger i matchen.

Wedgewood (Unconfirmed) - Daccord (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 3u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip