Calgary och San José gör upp i den sista gruppspelsmatchen, och här vill nog hemmalaget avsluta på bästa sätt inför hemmapubliken.

Calgary lyckades inte ta sig hela vägen till slutspel då man gjort en rätt blek säsong även att man inte var ett av topplagen.
På slutet har man tagit ett par segrar mot blekt motstånd och nu väntar en klart beskedlig uppgift mot ligans jumbo, och med tanke på att detta är sista matchen för säsongen lär man vilja avsluta säsongen snyggt inför hemmafansen.

Jämfört med gästerna så har man en starkare trupp med namn som Kadri, Kuzmenko och Sharangovich för att ta några exempel, och normalt sett ska segerchansen vara god.
Dube och Vladar saknas samtidigt som Coleman och Hanley är dtd.

Tufft uppgift för San José

San José är jumbo i ligan och under säsongen har man bara spelat ihop 47 poäng, ett riktigt svagt facit. Dessutom har man dubbla storförluster i ryggen inför denna matchen. 2-6 mot Minnesota samt 9-2 mot Edmonton, vilket säger en del om lagets kvalitet.

Man avslutar säsongen på bortais och där har 20 poäng tagits, så det är ett minus.
Man dras med mängder av skador samtidigt som truppen också är klart svagare än hemmalagets, och även att en spelare som Eklund överraskat klart positivt så lär man avsluta säsongen med en förlust.
Lindblom, Couture, Benning, Vanecek, Zadina, Barabanov och Emberson förväntas missa matchen samtidigt som Blackwood är dtd.

Markström (Unconfirmed) - Cooley (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip