Vi bjuds på kvällsmatch i NHL då Boston tar emot San José, och här tror jag klart mest på hemmalaget.

Boston kommer från en 1-4 seger mot Buffalo där man trots vinsten inte spelade särskilt bra, och en stor anledning till segern var att Ullmark gjorde en kanonmatch mellan stolparna.
Man visade dock att även om man inte presterar på topp så man har tillräckligt bra spets i laget för att kunna vinna matcher ändå, något som bland annat Marchand visade i matchen.

Hittills har det blivit två segrar på de tre inledande matcherna och det är ett bra facit då man mött Buffalo, Philadelphia och Dallas, så spelschemat har varit rätt tufft.
Nu tror jag att man kommer gå ut och göra en klart bättre match än senast, speciellt då det är hemmais som gäller nu, och med spelare som Marchand, Pastrnak, Bergeron och Hall i laget så har man absolut vad som krävs för att slå gästerna.
Saknas gör Lazar samtidigt som Foligno är tveksam.

San José tycker jag inte ser särskilt roliga ut truppmässigt, och känslan är att det kan bli en tufft säsong.
Inledningsvis har man dock överraskat då man efter fyra matcher är obesegrade, och då har man slagit Winnipeg, Montreal, Ottawa och Toronto.
Det ska dock nämnas att Toronto och Montreal inte alls sett bra ut, men det är ändå starkt att vinna matcher.

Man har spelare som Burns, Karlsson och Ferraro defensivt, och kikar man framåt så finns Hertl, Couture och Meier som gjorde det bra förra säsongen.
Till denna säsongen har man även fått in svenskarna Dahlén och Eklund i laget, och det är två spännande namn framöver.
Målvaktssidan ser dock aningen svag ut samtidigt som truppen överlag inte håller lika hög nivå som de bättre lagen i ligan, och här tror jag att man åker på sin första förlust.
Saknas gör Kane, Knyzhov samtidigt som Barabanov är tveksam.

San José är obesegrade hittills men nu ställs man mot ett tungt Boston på bortaplan, något jag tror blir för tufft, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Ullmark (Confirmed) - Hill (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip