Storvreta att vinna med minst två mål i mötet mot Helsingborg spelas.

Helsingborg har ramlat ner lite i tabellen efter en imponerande start. Är väl tillbaka på en mer "normal" placering för att vara Helsingborg. Tog en oerhörd viktig seger senast mot jumbon Thorengruppen. Hade ledningen med 6-3 men tappade den till 6-6. Ikonen Mika Kohonen kunde tillslut avgöra för Skånelaget med endast 13 sekunder kvar att spela. En viktig trea efter fem raka förluster.

Storvreta är det laget som imponerar mest på mig så här långt in i säsongen. Ligger på en andra plats och är enda laget som tagit poäng i samtliga elva matcher. Senast mot Mullsjö i söndags så var man det klart bättre laget och vann rättvist. Jimmie Pettersson är skadad men talangen Michael Jansson har fått chansen och verkligen tagit den. Två nya mål senast och man ser att han, trots sin unga ålder, spelar med ett stort självförtroende.

Det skiljer en klass mellan dessa lag den här säsongen. Storvreta kommer kunna trumma på med tre femmor och skapa tryck med samtliga. Ska ha i åtanke att det är bortaplan men Helsingborg ser inte vassa ut för tillfälligt och i den här matchen tror jag Storvreta tar en ny seger.

Jag spelar Storvreta -1,5 @1.80 hos bet365 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip