Slovakien tar emot Portugal på fredagen.
Mitt speltips: Under 0,5 mål i matchen av Slovakien. Portugal att hålla nollan alltså.

Bortalaget Portugal har inlett kvalet med fyra raka nollor:
Liechtenstein, Luxembourg, Bosnien och Island.

Släppte till strax över 1.0 i xG över de fyra matcherna totalt sett. Förr eller senare kommer en lågkvalitativ chans, ett långskott eller en hörna eller något, att sitta såklart. Men Portugal är ett väldigt starkt landslag. Lätt att tänka på B Silva, CR7, Leao, Joao Felix, Ramos, Jota och Bruno Fernandes. Men är också starka bakåt. Även om svårighetsgraden i Slovakien borta är ett hack upp jämfört med tidigare så tror jag också att portugiserna kan steppa upp och göra en bra prestation här.

Slovakien bättre def än off

Slovakien har ett par fina spelare i sitt landslag.
Skriniar, Lobotka och Hancko för att ta några exempel. Men det är målvakter och defensiva spelare främst. Framåt saknas lite kvalitet.

Inlett med kryss mot Luxemburg följt av tajta segrar mot Liechtenstein, Island och Bosnien. Imponerar sällan offensivt och även om EM var ett par år sedan så minns vi matchen mot Sverige och hur beiga Sloakien var där offensivt. Ofta relativt låga xg-tal när motståndet är lite bättre.

Jag tror Portugal bara är en klass bättre här och att de stänger ner Slovakien relativt enkelt. Tror på en professionell insats där de kontrollerar matchen och begränsar Slovakien till rätt få målchanser.

Speltips: Slovakien gör under 0,5 mål.
This is the stats tab
This is the post tip