Speltips: Cadiz över 2,5 hörnor @ 1,70 - Expekt -

Topp 6 laget Real Sociedad mot Cadiz på nedflyttningsplats är väl en given hemmaseger eller? Nja vi är inte helt säkra på den saken.

Real Sociedads hemmaspel på slutet har haft mer att önska. Normalt så starka baskerna på Reale Arena har inte tagit en trepoängare sedan Sevilla besegrades i November förra året. Efter det åtta raka i alla tävlingar utan seger i San Sebastian.

Säsongen kan faktiskt sluta i totalt fiasko om man inte behåller Europa Conference League platsen, man i skrivande stund har med en poängs marginal till Betis. Rök i 8-delen mot PSG i Champions League och än värre var att man inte kunde ta sig till final i Copa del Rey trots att man hade Mallorca i semifinalen. Inget ont om Mallis men det är inte direkt på Real Madrid eller Barcelona-nivå. Lite extra svagt av Sociedad när derby mot rivalen Bilbao hade väntat i finalen.

Hade senast i ligan nästjumbon Granada och vann då med 3-2 efter två mål sista tio minuterna. Övertygade inte och det finns fortfarande saker att jobba på innan vi litar fullt ut på Imanol Alguacils manskap. Även om man fått åter ett par namn i Mikel Oyarzabal och Kieran Tierney så är skadeläget långt i från optimalt. Aritz Elustondo, Aihen Munoz, Álvaro Odriozola, Arsen Zakharyan, Martín Merquelanz, Ander Barrenetxea, Carlos Fernandez och Takefusa Kubo riskerar alla att missa här.

Låg hörnlina för Cadiz

Cadiz har börjat få hopp om nytt kontrakt efter kryssmatcherna mot Celta och Vallecano skrällde man till sig tre poäng senast mot Atletico Madrid. Nye Juanmi som återvände till Spanien efter en kort sväng i Saudiska ligan har varit en hit så här långt och satte båda baljorna mot Atletico. Nätade även mot Celta så tre mål på de tre senaste. Känns även som att lagkamraterna fått en boost i vetskapen att man nu har en bra anfallare på topp som levererar.

0-6-8 på bortaplan är Cadiz facit så här långt och bara för att man slog Atletico Madrid senast så är det tufft att ta poäng här.

Skador på Luis Hernandez, Fede San Emeterio och Roger Marti medan Ivan Alejo är avstängd efter 15! gula kort under säsongen.

Mot Atletico fick vi en låg offside lina att lira och den satt rätt problemfritt. 1,5 offsides var klar och till slut blev det 4 offsides för Cadiz. Nu har vi spanat in en annan låg lina som vi tror kommer sitta. Cadiz är rätt bra på att fixa hörnor både hemma och borta. Sociedad lite upp och ner när det gäller att släppa till hörnor men på slutet har de varit rätt givmilda. När vi får bra odds på låg hörnlina så slår vi till och spelet blir som följer.

Spelet sitter om Cadiz får tre eller fler hörnor i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip