Speltips: Aston Villa asian -1 till 1.88 hos bet365 .
—-
Middlesbrough mot Aston Villa tar plats som en av de sena matcherna under lördagens FA-cup dag.

Hemmalaget har haft svårt att få kontinuitet i prestationerna och resultaten den senaste tiden. 5 segrar och 5 förluster de senaste 10 matcherna är facit på det.
Nu kliver man in i FA-cupen, men jag tror att det är en annan cup man lägger större vikt vid.

Redan på tisdag spelar man semifinal i ligacupen mot Chelsea på hemmaplan. Av den information jag kunnat tillskansa mig är det där man kommer lägga mer krut, och att startelvan här mot Aston Villa kan bli av det något svagare slaget. Enligt mig helt rimligt, då man faktiskt bara är två matcher från en titel i ligacupen.
Jag säger inte att man vaskar den här matchen mot Aston Villa, men något åt det hållet i alla fall.

Aston Villas spelachema är desto luftigare. En veckas vila inför den här matchen och ytterligare en veckas vila efter lär innebära bästa möjliga startelva, och då ska man besegra Middlesbrough 9/10.
Det har inte varit någon storform på Villa spelmässigt den senaste tiden, men jag tror vilan inför den här matchen kommer ha gjort dem gott.

Fokus ligger på annat håll

Aston Villa ska besegra Middlesbrough i vanliga fall, men den stora anledningen till varför jag gillar det här spelet så mycket är Middlesbroughs semifinal i ligacupen på tisdag där fokus både bör och vad jag tillskansat mig kommer att ligga.

Värt att nämna är även ett rejält manfall i Middlesbroughs trupp där skadelistan är REJÄL, samtidigt som man tappat tre spelare till asiatiska och afrikanska mästerskapen. Detta gör tränare Michael Carricks trupp ännu tunnare, vilket bör leda till ännu mer försiktighet med nyckelspelare inför tisdagens semifinal.

En något roterad Middlesbrough-elva bör ge Aston Villa goda möjligheter att vinna med mer än uddamålet. Jag väljer därför att spela Aston Villa asian -1 till 1.88 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip