Juventus och Malmö gör upp i sista CL-matchen.
Jag har två spel på matchen:
- Malmö under 0,5 mål på Lucky Sports . 1.65 i skrivande stund.
- Malmö under 2,5 hörnor i matchen. 1.95 i skrivande stund hos LeoVegas , Unibet eller Expekt .

Juve gör upp med Chelsea om gruppsegern. Bägge har 12 poäng inför den här omgången med Chelsea på bättre målskillnad & inbördes. Men då Chelsea har en tuff bortamatch i Ryssland har Juve hyfsad chans att ta gruppsegern här om de gör sitt mot Malmö. Så jag räknar med rätt starkt lag och tydlig motivation.

Har gått emot Malmö på olika sätt i nästan alla CL-gruppmatcher den här säsongen. Med framgång i alla matcher utom mot Zenit senast. Har haft det svårt att räcka till i gruppspelet och det är väl inte så konstigt - de har förmodligen klart minst budget av alla lag i turneringen. Lägst expected goals och högst expected goals against av samtliga lag i hela turneringen. Skapat minst coh släppt till mest.

Har nollats i fyra av fem matcher och skapat väldigt lite målchanser överlag. Fem skott på mål har de skrapat ihop. I och med Zenits sena kvittering senast är EL-chansen helt borta. Vann ju dessutom guld så sent som i lördags, vilket säkert firades en del. Även om Juve borta är en stor match är det nog inte helt lätt att ladda om här. Har ju även spelare som Ahmedhodzic som är på väg bort från klubben och helt inställd på att lämna i januari. Guldet bärgades, hur sugen är han på att gå all in och eventuellt riskera att skadas här?

Juventus imponerar väl inte alls den här säsongen. Men ändå tre nollor på fem CL-matcher. Och det har sett lite bättre ut senaste veckorna då de tagit ett par segrar där de sett tunga och stabila ut. Släppte till 0.0 xG i helgens ligamatch. Även om Juventus har en sämre period de senaste säsongerna är de ett par nivåer över Malmö och de måste ha toppchans att vinna relativt bekvämt här.

Vad gäller hörnorna så har MFF skrapat ihop sex hörnor på fem matcher. Lyckades visserligen nå tre hörnor mot just Juve, men det var på hemmaplan. Blev ju en matchbild där Juventus nöjde sig lite efter 3-0 i första halvlek. MFF lyckades då få två hörnor sista 20, vilket tog dem över en 2,5-lina. Här har jag svårt att se MFF bjudas på samma ytor som på hemmaplan.






This is the stats tab
This is the post tip