En tydlig favorit när Halmstad tar emot Östersund på tisdagskvällen. Hemmalaget har två raka segrar och nu börjar maskineriet vara igång känns det som efter en trevande inledning. Mot Örebro SK senast var det en ren kross i första halvlek och det var bara en tidsfråga innan första målet skulle komma. I andra hade man också full kontroll på ÖSK och vann komfortabelt. Den segern har nog satt sina spår.

Östersunds FK å sin sida tycker jag att prestationerna varit svaga. Har turligt fått med sig poäng från Trelleborg och VSK på bortaplan. Svårt att få igång offensiven och har blivit tillbakatryckta i de flesta matcherna. Nu senast tog man dock en välbehövlig seger även om matchen inte var något att hurra över. Tyckte nästan Dalkurd var bättre och hade inte alls varit orättvist med ett oavgjort resultat.
___
Läget oförändrat i Halmstads BK.

Malkolm Nilsson Säfqvist
Phil Ofuso-Ayeh, Andreas Johansson, Joseph Baffoe, Thomas Boakye
Samuel Kroon, Jonathan Svedberg, Erik Ahlstrand - Joel Allansson
Villiam Dahlström - Sadat Karim

Läget i Östersunds FK. Keita skadad och borta i några veckor. Kapten och en viktig ledargestalt med sin pondus.

Aly Keita
Cesar Weilid, Kevin Jablinski, Myroslav Mazur, Ziad Ghanoum
Felix Hörberg,Ludvig Fritzon, Kamal Issah, André Österholm
Jordan Attah Kadiri, Simon Kroon
___
Tycker att Halmstad har väldigt goda chanser för seger mot Östersund. Men det stabila Halmstad som försvarar ledningar bra och inte alltid går för punktering av matchen gör att jag istället för handikappspel väljer att spela Halmstad hålla nollan. Östersund skapar inte många chanser och bör få svårt mot det tunga Halmstad som verkar vara igång nu.

Spel: Halmstads BK att hålla nollan 1.83 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip