Empoli tar emot Milan på onsdagskvällen.
Mitt speltips: Under tre mål asian. Pengarna tillbaka på exakt tre mål. Vinst på 0-2, förlust på fyra eller fler matcher. Lucky Sports eller bet365 , som livestreamar.

Tillsammans har de här lagen haft över 3,5 mål (vilket krävs för förlust på spelet) i 13/36 matcher.

På 18 omgångar har hemmalaget Empoli bara tre hållna nollor och de har misslyckats göra mål i endast tre matcher. Så kanske lite konstigt att ta ett underspel i en av deras matcher. Men de har redan stått upp bra mot andra topplag som Napoli och Juventus, som de slagit med 1-0. Bara 2-0 mot Inter. Så trots en del insläppta mål har de visat att de har kapacitet att täppa till.

Framåt har Empoli gjort en hel del mål, men de har överpresterat sett till den underliggande statistiken. Rimligt att de gör färre mål andra halvan av säsongen.

Milan saknar alltjämt en del nyckelspelare. Minst sagt rutinerade anfallarna Zlatan och Giroud visar heller inte någon toppform. Och nu när matcherna duggar tätt är det såklart en nackdel att luta sig mot äldre spelare som behöver mer tid för återhämtning. Kanske börjar det täta matchandet med CL och så vidare ta ut sin rätt för Milan nu, ett Milan som haft skador på många spelare en stor del av säsongen. För de senaste matcherna har prestationerna inte varit särskilt bra. Skapade väldigt lite mot Napoli i helgen och Udinese innan dess. Var ju en svag insats mot et reservbetonat Liverpool innan dess. Spelare känns formsvaga och slitna för dagen.

Bara två vilodagar för bägge lagen. Tung vinterplan. Sista matchen före juluppehåll - så viktigt att ta med sig ett okej resultat. Jag tror inte det här blir någon sprudlande historia. Fyra mål i en match är mycket. Klart att det kan hända, men jag tror under tre mål är en bra startposition där det kommer finnas utrymme att köpa ur sig om det börjar öppna upp sig spelmässigt. 1-1, 1-0 eller 0-1 känns som tänkbara slutresultat här.

This is the stats tab
This is the post tip