Chelsea i gungning(?) tar emot Leeds United under lördagen och här är det läge att kliva in på att det bjuds på mål, mål och åter mål.

Chelsea inledde säsongen strålande, men har svajat lite på slutet och är just nu "bara" trea i Premier League och detta två poäng bakom serieledande Manchester City. Förra helgen kammade hemmalaget noll då då föll mot West Ham med 3-2. Tidigare i veckan skulle revanschen komma mot Zenit i Champions League, men det blev 3-3 och Chelsea blev tvåa i sin CL-grupp, två poäng bakom Juventus.

Leeds som agerar motståndare på Stamford Bridge denna gång kommer gå in i detta möte som underdogs. Gästerna har en seger i protokollet sett till deras fem senaste ligamatcher och denna kom då de tog emot Crystal Palace på hemmagräs. Förra omgången hade Leeds besök av nykomlingen Brentford och den matchen slutade 2-2. Nu ska Leeds jaga trendbrott och detta mot ett hemmalag som vill hitta tillbaka till vinnarspåret. Om de lyckas eller ej återstår att se, men förmodligen inte.

Desto troligare är det dock att det bjuds på många mål.
Chelsea har offensiva kvalitéer och Leeds likaså, så jag tror att över 2,5 mål ska ses med bra chans i denna match.

SPELTIPS
Över 2,5 mål till 1.62 hos Unibet / LeoVegas / 888sport .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

Bästa dragen inför helgens Stryktipset




This is the stats tab
This is the post tip