Bosnien-Herzegovina tar emot Ukraina i en utslagsmatch. Här är mitt speltips.

Här är ett intressant möte i mina ögon och gällande vilket lag som går vidare så kommer det här bli en hård kamp. Bosnien kommer till detta kval med tre torsk bakom sig i kvalet. Torsk 0-5 mot Portugal, 1-4 mot Luxemburg (!) och 1-2 mot Slovakien. Det här var matcher som spelades i höstas och uppenbarligen har Bosnien problem som måste rättas till om det ska bli avancemang mot Ukraina.

Gästerna har å sin sida tre bra resultat bakom sig. 2-0 mot Nordmakedonien, 3-1 mot Malta och 0-0 mot Italien.

Bosnien fick sin plats via Nations League där man vann sin grupp. Ukraina missade direktplats med en hårsmån och Rebrovs lag känns mer fungerande än det bosniska på förhand.

Så hur går det här?

Bosnien saknar Basel-försvararen Barisic och så är Gojkovic är avstängd efter rött kort i senaste kvalmatchen. För Ukrainas del saknas erfarne Stepanenko på grund av skada men i övrigt är Rebrovs lag rätt så ordinarie inför det här avgörande mötet. Vinnaren går till nästa runda där slutfasen av kvalet går av stapeln och biljetten till EM 2024 kan säkras.
Ukraina har ett par PL-stjärnor som kan vara avgörande här tror jag och med tanke på Bosniens usla kval och mittbacksproblem så ser jag ukrainsk fördel, trots bosnisk hemmaplansfördel.
En del talar för att de båda tidigare MFF-talangerna Ahmedhodzic och Hadzikadunic startar i mittförsvaret för Bosnien.

SPELTIPS
Jag tror Ukrainas trupp och form överträffar hemmalaget och spelar gästerna till 2.00 hos X300 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
This is the stats tab
This is the post tip