Lunchmatchen i den italienska Serie A hämtas från Renato Dall'Ara Stadium där Bologna gästas av stormakten Inter. I år har Bologna steppat upp och spelat bra, vilket har räckt till en åttonde plats i tabellen. Tabelltvåan Inter har en fin form men hela 15 poäng upp till serieledarna Napoli. Efter en imponerande seger i veckan ute i Europa bör Inter hålla sig kvar på vinnarspåret.

Bologna har varit skickliga på att plocka poäng, egentligen under hela året. Dock har spelschemat varit extremt tacksamt. Under de fem senaste omgångar har det blivit 10 poäng, men alla motståndare har varit från den nedre halvan av tabellen. Bologna har distanserat sig från bottenstriden men befinner sig i ingenmanslandet, då Atalanta, som håller i en Europa Conference League biljett, har 9 poäng fler i tabellen.

Tränaren Simone Inzaghi gör ännu en bra säsong med Inter - även om laget ser ut att bara få slåss om en topp fyra placering. Formen i Serie A är lysande med tre segrar och ett kryss under de fyra senaste omgångar. Sist slogs Udinese med 3 - 1. I onsdags kom Porto på besök. Romelu Lukaku fick hoppa in från bänken och avgöra den första av två åttondelsfinaler, med bara några minuter kvar av mötet.

Då Inter är i toppslag och har gott om individuella kvalitéer ska de utan bekymmer klara av att bryta ner ett mittenlag. Inter är ett helt nummer större än Bologna. Därmed blir det ett spel på att Inter reser hem med alla poäng i behåll.

Speltips Bologna - Inter:
2. Odds 1.75 hos Nordicbet & Betsafe .

---
Preliminär startelva - Bologna:
Lukasz Skorupski, Georgios Kyriakopoulos, Jhon Lucumi, Joaquin Sosa, Andrea Cambiaso, Nikola Moro, Nicolas Dominguez, Riccardo Orsolini, Lewis Ferguson, Roberto Soriano & Musa Barrow.

Preliminär startelva - Inter:
Andre Onana, Milan Skriniar, Stefan de Vrij, Alessandro Bastoni, Denzel Dumfries, Nicolo Barella, Marcelo Brozovic, Henrikh Mkhitaryan, Federico Dimarco, Romelu Lukaku & Edin Dzeko.
---

This is the stats tab
This is the post tip