Speltips: Aston Villa rak seger till 1.70 hos bet365
—-
Aston Villa och Everton kommer från förluster i deras respektive premiärer. Om Aston Villas förlust var välförtjänt, så kan inte riktigt detsamma sägas som Evertons.

Bortalaget Everton kommer från en minst sagt oförtjänt förlust mot Fulham. Redan i den första halvleken både borde och kunde man haft ledningen med både 2 och 3-0, men matchen slutade 0-1 till Fulham. Prestation över förväntan, men i Evertons läge behöver man vinna den typen av matcher.

Villa kommer däremot från en inte så hedersam förlust. 5-1 på St James Park mot Newcastle var inte vad man hoppades på, men jag ser trots allt en fin säsong framför Villa i år.

Aston Villa startar om säsongen

Villa behöver, trots debaclet i premiären, fortsätta tro på den process man har satt igång. Man har värvat bra, och trots skadan på Tyrone Mings ska försvarsspelet se bättre ut än det gjorde mot Newcastle. Ett glädjeämne var att nyförvärvet Moussa Diaby såg bra ut i sin debut. Där har Villa hittat något bra!

Everton gjorde en stark insats i premiären, men när man inte ens lyckas vinna den typen av match kommer man få det tufft. Nu ställs man mot ett betydligt bättre lag, och jag tror man får det väldigt tufft.

Aston Villa ska vara det bättre laget på i princip varje position, och på tränarbänken. Aston Villa kommer vara revanschsugna och se det här som en perfekt möjlighet att starta om den här säsongen ordentligt, och det tror jag man gör.

Mitt spel blir Aston Villa rak seger till 1.70 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip