Onsdagens Premier League bjuder på en spännande match när Liverpool gästar Arsenal.
Mitt speltips: Rak tvåa på bortalaget.
1.95 hos Casumo , Unibet & LeoVegas .

Visst har Liverpool varit lite upp och ner sedan ligatiteln säkrades. Men tycker de hade rätt mycket motstuds mot Burnley i helgen. Borde ha vunnit den matchen med ett par bollar, men Pope i hemmamålet storspelade. Prestationen var ändå okej. Klopp har roterat en del i de här matcherna och lär väl göra det igen här. Behöver inte vara helt dumt då det är hungriga spelare som kommer in, sugna att visa vad de går för. Trion Fimino, Salah och Mane fick 90 minuter senast, trots det är känslan att åtminstone två startar här. Precis som Trent, Keita och Oxlade-Chamberlain (bänk senast). Nästa match (Chelsea) är en vecka bort, så det finns tid för återhämtning efter detta.

Pooltruppen får här en extra vilodag jämfört med Arsenal. Gunners gjorde en okej insats i derbyt mot Spurs, men åkte på ett sent 2-1-mål i röven, Tufft att ladda om efter det. Försvarsspelet, som hyllats för sina insatser fram till Tottenhammatchen, var tillbaka på gammal god Arsenalnivå. Kolasinac, Mustafi och Luiz stod samtliga för mycket svaga insatser. Med bara tre omgångar kvar ska Arsenal nu ta sig förbi två lag (Sheffield Utd och Tottenham) för att ta den där Europa League-platsen laget jobbat mot. Det blir mycket svårt inser nog de flesta. Får i stället rikta in sig på att försöka göra något bra i helgens FA-cupsemi mot Man City. Gissar att en del fokus ligger på den matchen nu. Spelare som Aubameyang, Xhaka, Bellerin, Tierney, Mustafi, Luiz och Kolasinac har matchats rätt hårt senaste tiden, skulle tro att några av dessa behöver vila.

Pool har tagit nästan dubbelt så många PL-poäng som Arsenal. Är minst en klass bättre. Här har de en extra vilodag + ingen FA-cup som stjäl fokus. Känslan är att matchen kommer mer lägligt för Pool än för Arsenal helt enkelt. Därför tror jag på mycket bra chans för bortaseger här.

This is the stats tab
This is the post tip