Thunder har tagit ett klart grepp om den här matchserien och orsaken till det är framför allt två saker. I nuläget har inte Pelicans något svar på hur de skall stoppa Thunders superstar Shai Gilgeous-Alexander. Han satte 33 poäng från 13/19 skott. Det är rätt läckert att se Thunders superstar spela som bäst när det gäller som mest. Det är kvalitet de luxe. SGA har ett fenomenalt skott från "mid range". Game 2 var det statement som jag velat se från Thunder och för mig var det "matchavgörande" i den här serien. De är en nivå upp mot Pelicans. 


Spela på matchen med 1500 kr gratisspel hos Betinia →

Den andra saken som är jobbigt för Pelicans är att deras stjärna Williamson (hamstring) "åter" är skadad. Hans karriär har gått en del i stå pga. de skador han dessvärre ådrar sig nästan varje säsong. Nu i slutspelet är hans närvaro i det närmaste kritisk för Pelicans och när han är borta så syns det.

Jag kommer spela Thunder moneyline i game 3 och det gör jag för att jag har svårt att se Pelicans stoppa Thunders offensiv. Jag tar oddset 1.95 hos Unibet .com.


Värt att notera:

1. Game 2 var en blowout de luxe från Thunder. De vann med 124-92 och Pelicans hade inget svar någonstans. SGA som vi pratat om ovan drog ner "MVP-chants" från läktaren och det var berättigat. 33 poäng. 5 assist. 3 returer och 2 steals. Han satte nästan varje skott med sina "pull up jumpers".

2. Pelicans Williamson är inte tillbaka i runda 1 och det är ett gigantiskt avbräck för Pelicans. En av hans bästa matcher kom i den sista matchen han spelade innan skada. Han satte 40 poäng, 11 returer och 5 assist på 36 spelade minuter mot Lakers.

3. Thunder var ett av de toppseedade lagen i konferensen. Pelicans kom in som nr 8 i samma rank.

4. Thunder är 4-1 mot Pelicans över deras fem senaste matcher lagen emellan. Notera det.

5. Pelicans har haft svårt att få poäng på sina roterande spelare utöver sin ordinarie lineup och det är bekymmersamt.

6. Thunder har dessutom spelat riktigt bra på bortaplan i år.


Jag kommer gå på Thunder även i game 3 och jag bygger det spelet på den effekt som game 2 gav Thunder. Jag är övertygad om att de känner att de kan plocka Pelicans i fyra raka matcher efter den dominanta segern senast i game 2. Jag är också övertygad om att Pelicans självförtroende är rejält stukat, eftersom de inte haft några svar på hur de skall stoppa Shai Gilgeuous-Alexander.

Jag spelar Thunder moneyline till oddset 1.95 hos Unibet .com.

/RoloMartins
This is the stats tab
This is the post tip