Heat skrällde och besegrade Celtics på bortaplan senast. Det är inte ofta Celtics förlorar på hemmaplan. MEN. Jag vill tillstå att det kanske var en av få gånger som ett lag har sådan träff på sina trepoängare. Heat satte nämligen 23 stycken trepoängare. Notera det. Hela 23! Det är inte gjort i en handvändning. Laget lyckades utnyttja Celtics sloppy defense och då framför allt i "transition", då Celtics hela tiden gav Heat stora möjligheter till öppna skott, utan bevakning. Det går naturligtvis inte att släppa ett lag som Heat på det sättet. Jag har dock svårt att se Heat få samma produktion två matcher i rad gällande sina trepoängare. Jag ser det som att att Heat "snodde" en seger på bortaplan, men den tar Celtics tillbaka direkt idag.

Jag spelar Celtics att leda i första kvarten med minst -3.5 poäng till oddse 1.98 hos Unibet . Jag bygger det på ren och skär stolthet och motivation från Celtics sida. De skämdes rejält för sin defensiva insats senast och kommer inte tillåta det igen.

Värt att notera:

1. Celtics vinner den här outingen om deras defense är med direkt från start idag. Det är jag övertygad om. De kommer komma ut som retade tigrar.

2. När ett lag INTE kan kontrollera sin egen trepoängslinje som Celtics senast, då springer det andra laget snabbt iväg. Det var faktum senast.

3. Heat kommer sannolikt INTE leverera lika många trepoängare igen. Unders säsongen var de nr 19 i ligan gällande just trepoängssnittet.

4. Det är viktigt att notera att Celtics som gjorde ett bottennapp bara var 10 poäng bakom Heat, trots att Heat sköt som gudar matchen igenom.

5. Notera att Heat har tre spelare som normalt sett är med i ordinarie lineup skadade.

6. Celtics är 4-1 mot Heat över lagens fem matcher senaste spelade matcher. Det är ett massivt övertag. Celtics är också riktigt vassa på bortaplan.


Celtics kommer studsa tillbaka direkt efter förlusten senast. De kommer vinna matchen. Lågt spelvärde på moneyline och i handicap. Det gör att jag går på att Celtics kommer ut med bra tryck i benen för att visa att game 2 var ett skämt från deras sida. Då gillas Celtics -3.5 efter första kvarten till oddset 1.98 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip