Ny vecka, nya matcher i hallen i Ochsenhausen och challenger series. Ett ovanligt besök i form av underbara liraren Karakasevic, och jag har ett spel med honom.

Karakasevic - Chtchetenine

Det är inget juniormöte det här. Att Chtchetenine är gammal som gatan vet vi ju, och Karakasevic har hunnit bli 42 år gammal.Karakasevic är en underbar lirare, en fruktansvärt härlig feeling och bollträff som gör att han hållit sig topp-100 under väldigt många år nu. Bra taktiskt, bra spelförståelse, bra bollträff och kan göra det oväntade. Varför är han då inte bättre? Psyket och fysiken. Och det är inga små problem, utan fysiken tillhör knappast en elitidrottsman och psyket ska bli intressant att se under slutet av denna omgång när han är trött!

Chtche, väldigt sällan han är underdog i challenger får man säga. En gammaldags defensivspelare som mer eller mindre enbart "deffar" då hans offensiv är bedrövlig i jämförelse med den nivån han håller. Har enormt mycket underskruv i sina deffar, man kan nästan se hur bollen "viker" sig av skruven ibland.

Allt är upp till Karakasevic här. Han är bra mot deff, grym bollträff och är helt enkelt en bättre spelare här. Allt lugnt? Nja, jag höjer ett varningens finger för honom då jag har svårt att se att han kan vara på topp mentalt varje match här. Men det här är 16.00. Direkt efter lunchen och vi hoppas att han fått sitt kaffe och cigg och känner sig taggad, för är han hyfsat med i kroppen och skallen här så ska han bara vinna.

1.61 får vi på rak seger för Karakasevic. Hade detta varit på pro touren hade jag lagt 5/5 units här. Men challenger är challenger och jag kör på 4/5 units.

3-1 Karakasevic?

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip