Speltips England-Ukraina

SPORT

Fotboll

LIGA

EM

PUBLICERAD

19/06/2012 00:37

post-img

England-Ukraina

SPELSTOPP

19/06/2012 20:45

Speltips England-Ukraina

RalleArvid

RalleArvid

Rasmus Arvidsson

PUBLICERAD

19/06/2012 00:37

PUBLICERAD

19/06/2012 00:37

SPELSTOPP

19/06/2012 20:45

SPORT

Fotboll

LIGA

EM

post-img

England-Ukraina

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 2.20
Tips 1:a

Spanien-Kroatien var en besvikelse rek-mässigt men det var ingenting mot vad den var underhållningsmässigt. Ytterligare vatten på min kvarn som är fylld av förakt mot alla som anser att Spanien (och Barcelona) spelar underhållande och av gud skänkt fotboll. En helt annan match blir det ikväll då England säkrar en välförtjänt plats i kvartsfinalspelet.

England - Ukraina alltså, och till att börja med; vad har vi i backspegeln lagen emellan? I tävlingssammanhang (kvalet till VM 2006) vann lagen varsin match, i vänskapslandskamper däremot, där har England vunnit rubbet, och inte nog med det, man har även hållit nollan i mötena.

I defensiven vet vi var vi har England, den typ av försvarsspel man spelar sitter så djupt rotat i alla engelska pojkar redan från skolgården (sannerligen både på gott och ont) att jag på allvar tror att England skulle kunna mönstra fem högkvalitativa fyrbackslinjer som en följd av den kvantitet av kvalitet man har just i dessa led. Värre är det, och MYCKET värre är det med den offensiva återväxten, och trots att Andy Carroll gjorde mål senast så håller han långt ifrån samma motsvarande kompetens som de defensiva mittfältarna och försvarsspelarna i truppen, och framförallt långt, långt, långt ifrån samma kompetens som hans ersättare imorgon; Wayne Rooney äger. Andy Carroll hade som exempel 19 av 41 passningar till rätt adress (lägst av alla i laget) senast mot Sverige. Det är ungefär som om Sverige skulle ha kryssat mot Franrkike utan Zlatan, vunnit mot England utan Zlatan och sedan nu skulle gått in och mött Ukraina MED Zlatan som ersättare till Rosenberg eller kanske Hysén. Som ni ser så är jag ganska förvissad om en engelsk framgång imorgon, trots de omständigheter (främst hemmastöd och motivation) som talar för Ukraina.

Men kom igen, lets face it: Ukraina var ruggigt instabila mot Sverige, man blev bjudna på två mål, vände och vann, men imponerande överhuvudtaget inte mot ett av turneringens sämsta lag. Man mötte Frankrike som borde, och kunde vunnit med egentligen hur mycket man ville men som nöjde sig med ett par mål. Imorgon möter man ett England som på ett imponerande sätt motmanövrerade ut ett högkvalitativt Frankrike offensivt, samma Frankrike som Ukraina inte skulle hålla nollan mot i en enda match av tio.

Det jag såg av Ukrainas ytterbackar mot Sverige var patetiskt, och då mötte man en Ola Toivonen i tant-frisyr som knappt befann sig på planen och en ängslig och på tok för defensiv Seb Larsson, som förvisso äger en av turneringens finaste inläggsfötter, men som skulle komma 6 sekunder efter Theo Walcott och Ash Young på 100 meter. Det kommer bli nästintill pinsamt att se hur illa behandlade Ukrainas ytterbackar kommer bli imorgon, särskilt som det är just på kanterna som England vill anfalla.

Shevshenko, ja, om vi räknar med att han mot all förmodan kommer till start, är ju givetvis ständigt ett hot, men inte på samma sätt som mot Sverige, Lescott och Terry skulle nämligen aldrig i helvetet tillåta honom komma så omarkerad inne i boxen. Vidare är den enda kvalitén i Ukraina som jag kunnat urskönja förutom Sheva, under de öppnande två matcherna att de är någorlunda habila då omställningslägen ges. Detta hot, som visserligen är ett hot, ser jag dock som tämligen marginellt och något som vaksamma engelsmän bör kunna avvärja.

Engelsmännen går vidare på ett kryss men man går då bara vidare som grupptvåa förmodligen, man måste prestera bättre resultat än Frankrike för att knipa den gruppseger man så gärna vill ha (eller?). Se därför ingen som helst risk för att engelsmännen kommer sitta och bevaka krysset imorgon. Med detta inte sagt att Roy Hodgson (som jag påpekar gång efter gång efter gång) inte kommer fokusera primärt på defensiven för det kommer han, men det är inte samma sak som att inte gå för seger. Engelsmännen kommer vara noga och fokuserade på att försvara men samtidigt väldigt, väldigt måna om att köra 110% framåt när läge ges och vad har då en självförtroendestinn Theo Walcott och en Ashley Young i högform att leverera de bollar till som de får passade till sig från Stevie G och Parker? Jo…

…Wayne Rooney. En Rooney på en fotbollsplan är en tänd Rooney, en inspirerad Rooney är en övertänd Rooney, en övertänd Rooney är en bra Rooney, en bra Rooney levererar mot Ukrainas baklinje.

Efter detta klargörande blir mina spel som följer:

England att vinna: 2.20 på bet365
England att göra över 1.5 mål till: 2.10 på bet365
Wayne Rooney att göra mål: 2.62 på bet365
England att vinna hcp -1.5: 3.90 på bet365
Endast England gör mål: 3.50 på bet365

Ja, en kaxig rek där jag sticker ut min anglofila haka en aning men va faan. Jo, det här känns bra, både i hjärnan och hjärtat!

England

Hart
Johnson, Terry, Lescott, Cole
Gerrard, Parker
Walcott, Rooney, Young
Welbeck

Ukraina
Pyatov
Husyev, Mikhalik, Khacheridi, Selin
Tymoshchuk
Yarmolenko, Nazarenko, Konoplyanka
Voronin, Shevchenko

Lycka till lads!

/ @RalleArvid

This is the stats tab
This is the post tip

England-Ukraina

SPELSTOPP

19/06/2012 20:45

England-Ukraina

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 2.20
Tips 1:a

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
Killer -  19 Jun - 18:23
Jag provar en liten slant på Rooney att göra mål, bli varnad och England vinner matchen. 18x

Dumihuvetspojk -  19 Jun - 15:37
Det var fel av mig, DIN bedrövliga rek då.

Sen verkar du tycka att spansk fotboll både på klubblag och landslags nivå är överskattad, tittar man på resultaten så har du ju fel där iaf.
RalleArvid -  19 Jun - 13:36
Intressant svar och en hel del bra poäng. Jag måste dock rätta dig på två essentiella punkter: 1. Jag skyllde inte reken på deras tråkiga fotboll, jag skylde den dåliga underhållningen på deras tråkiga fotboll. reken är jag den första att tillstå att den var dålig. 2. Jag håller inte med om att mina rekar, generiskt sett, är bedrövliga.
Dumihuvetspojk -  19 Jun - 13:20
Sluta skyll dina bedrövliga rekar på att Spanien spelar tråkig fotboll.
Dom är i EM för att vinna, inte för att underhålla dig. Tänk lite själv, Kroatien måste vinna... Vad gör dom? Spelar med 11 man på egen planhalva i 69 minuter. Tror du Spanien är hjärndöda eller? Skall dom fram och chansa och slå tunnlar,chippar med hela laget när motståndarna som MÅSTE vinna backar hem med allt dom har?
Så länge motståndarlaget vare sig det gäller Spanien eller Barcelona bjuder upp till dans så spelar dom en mycket vacker fotboll. Men när alla lag backar hem och bara vill förstöra så är det inte så lätt. Dom är inga gudar, det är vanliga människor.
Tiki Taka handlar dessutom att hålla bollen inom laget,motståndarna kan nämligen omöjligt göra mål utan att ha bollen. Det handlar också om att slå alla dessa passningar som du tycker är tråkiga (roligare se Carroll armbåga någon i ansiktet i en duell efter ännu en långboll av England) för att få motståndarna att springa så mycket som möjligt. Som du kanske såg efter 75-80 minuter så orkade inte ens Kroatien anfalla fast dom var tvugna.. Tack vare att dom fått jaga bollen så mycket.

Du måste släppa hörnflaggan och komma in i matchen. Det finns redan en okunnig super pajas på denna sajt som tror att england är guds gåva till fotbollen. Han rekade förövrigt ett lag att vinna EM som tog 0 poäng.....
awidden -  19 Jun - 01:51
Raka ettan lirad för ett tag sen. Jobba!!
SoloNapoli -  19 Jun - 01:17
Jag håller med. Utan att ens ha riktig koll på läget i lagen går jag in med 2-3units. Tror England åker i kvarten, men förbi ukraina tar de sig.

Apropå startelvorna. Walcott är väl högst tveksam? Samma med Schevagol?. Håll koll på Milevsky om inte Scheva spelar. Kiev spelaren är riktigt duktig!.
Majk_ -  19 Jun - 01:00
Ryggar!

Kan tipsa om oddset på Nordicbet!

England - Ukraina Hcp(0 - 1) Tecken 1 Odds 4.15
trippel99 -  19 Jun - 00:44
Satan, hade precis börjat skriva denna rek hehe, dunder rygg! 2.15 är för bra för att tacka nej till, kommer gå in tungt!

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+
18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas tio (10) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.
18+. Endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. Maxbonus 500 kr sport- omsättning 6x min 1.8 i odds. Giltig i 60 dagar. Spela ansvarsfullt. I Stödlinjen.se I Spelpaus.se Fullständiga regler och villkor här.
Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+. Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Giltigt i 60 dagar | Casino: Maxbonus 5000 kr. Omsättningskrav 20x i Casino & Live Casino | Sport: Maxbonus: 1000kr. Omsättningskrav: 6x på Betting. Min. odds: 1.8 Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Fullständiga regler och villkor
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Rekatochklart Speltips

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Idag
Live
USandeback

USandeback

13:30

29 Mar

Bristol City - Leicester

Fotboll - Championship

Båda lagen gör mål

1.80

Idag
Live
Stahren

Stahren

15:00

29 Mar

Falkenberg - Trollhättan

Fotboll - Ettan Södra

Falkenberg

1.68

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

16:00

29 Mar

Norwich - Plymouth

Fotboll - Championship

1 asian -1,0

1.78

Idag
Live
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

29 Mar

Björnens Trippel

Annat - Multi

Trippel

5.68

Idag
Live
Hedeen

Hedeen

18:30

29 Mar

HV 71 - Oskarshamn

Ishockey - SHL

2 ML

2.55

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

18:30

29 Mar

Blackburn - Ipswich

Fotboll - Championship

2

1.96

Idag
Live
CasperJ

CasperJ

20:00

29 Mar

D. Medvedev - J. Sinner

Tennis - ATP Miami

Medvedev +2.5

2.00

Idag
Live
Aston

Aston

21:00

29 Mar

Watford - Leeds

Fotboll - Championship

Över 2,5 mål

1.73

Idag
Live
TobbesTips

TobbesTips

00:00

30 Mar

Buffalo - NJ Devils

Ishockey - NHL

2 inkl ot och straffar

1.85

Idag
Live
RoloMartins

RoloMartins

02:00

30 Mar

Nuggets-Timberwolves

Basket - NBA

1 -6

1.85

Idag
Live
Stahren

Stahren

13:00

30 Mar

GIF Sundsvall - Östersund

Fotboll - Superettan

1

2.60

Idag
Live
Stahren

Stahren

15:00

30 Mar

Örgryte - Utsikten

Fotboll - Superettan

Ö2.5 + Blgm

2.02

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

15:00

30 Mar

Lelles Fantasytips - omg 1

Fotboll - Allsvenskan

Trippelkombo

4.45

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

15:00

30 Mar

Lelles Fantasytips

Fotboll - Allsvenskan

Långtidsspel

0.00

Idag
Live
Polsater

Polsater

15:00

30 Mar

IFK Norrköping - Malmö FF

Fotboll - Allsvenskan kval

2 först till 2 mål

1.66

Idag
Live
Polsater

Polsater

15:00

30 Mar

Allsvenska långtidsspel

Fotboll - Allsvenskan kval

Blandat

15.00

Idag
Live
Hedeen

Hedeen

16:00

30 Mar

Kvalserien till HA

Ishockey - Kvalserien Hockeyallsvenskan

Hudiksvall

5.50

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

18:30

30 Mar

Bayern München - Dortmund

Fotboll - Bundesliga

1 & Över 2.5 mål

1.71

Idag
Live
USandeback

USandeback

21:00

30 Mar

Brentford - Manchester U

Fotboll - Premier League

Toney målskytt

2.40

Idag
Live
Polsater

Polsater

14:00

31 Mar

Hammarby - Kalmar

Fotboll - Allsvenskan

1

1.91

Idag
Live
Stahren

Stahren

14:00

31 Mar

GAIS - BP

Fotboll - Allsvenskan

Över 1 mål första halvlek

1.71

Idag
Live
USandeback

USandeback

15:00

31 Mar

Liverpool - Brighton

Fotboll - Premier League

1 hcp -1.5

2.00

Idag
Live
Stahren

Stahren

16:00

31 Mar

Långtidsspel Allsvenskan

Fotboll - Allsvenskan

Olika

6.50

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

16:30

31 Mar

Superboosten med Hajper

Fotboll - Allsvenskan

Trippelkombo

6.25

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

17:30

31 Mar

Manchester City - Arsenal

Fotboll - Premier League

1

1.98

Idag
Live
Polsater

Polsater

14:00

1 Apr

IFK Göteborg - Djurgården

Fotboll - Allsvenskan

Under 2,5 mål

1.80

Rekatochklart Poolspel

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Författare Tid & Datum Spel Kategori Pris
Leboff

Leboff

15:00

29 Mar

V75 Tips Färjestad 29/3 Trav
1344 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

29 Mar

Topptipset Tips 29/3 Fotboll
288 kr
Leboff

Leboff

16:55

29 Mar

DD Tips Färjestad 29/3 Trav
300 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

30 Mar

Stryktipset Tips 30/3 Fotboll
7776 kr
USandeback

USandeback

16:00

30 Mar

Big 9 Speltips Lördag 30 mars Fotboll
1296 kr
Leboff

Leboff

15:00

29 Mar

V75 Tips Färjestad 29/3

Trav

1344 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

29 Mar

Topptipset Tips 29/3

Fotboll

288 kr

Leboff

Leboff

16:55

29 Mar

DD Tips Färjestad 29/3

Trav

300 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

30 Mar

Stryktipset Tips 30/3

Fotboll

7776 kr

USandeback

USandeback

16:00

30 Mar

Big 9 Speltips Lördag 30 mars

Fotboll

1296 kr