bet365 livestreamar matchen.

Till skillnad från West Ham - Cardiff omger sig den här returmatchen av mycket mer liv och ovisshet. 1-0 till bortalaget och allt är verkligen möjligt för båda lagen.

Blackpool hoppas och tror att viktiga försvararen Ian Evatt ska vara klar för spel ikväll, anfallaren Roman Bednar är däremot mer osäker för de orangea men offensivt är Blackpool mindre känsliga för skador som en följd av bredare trupp i den delen av laget.

Birminghams nya förstamålvakt Colin Doyle har gett klartecken för spel och inga andra märkbara avbräck finns att skåda i hemmalagets trupp.

Blackpool är obesegrade i åtta matcher och har ett fantastiskt play off-rekord. Men idag möter man ett Birmingham på bortaplan, ett lag som bara förlorat hemma en enda gång under hela säsongen och som i detta möte i ligan tidigare under säsongen vann med hela 3-0.

I grundserien skilde det bara en poäng och en position till Birminghams fördel och jag förväntar mig en tuff match ikväll. Jag förväntar mig dock en tämligen öppen tillställning där Birmingham måste gå framåt vilket kommer öppna för Blackpool. Viktigt för mitt spel och något som man bör ta i stark åtanke är att dessa möten inte innehåller den traditionella borta-måls-faktorn som brukar vara fallet i dubbelmöten nuförtiden. Alltså, Förlängning även vid 2-1 eller 3-2 för Birmingham.

Blackpool har hela 10 raka play-off-segrar. Idag tror jag man får tufft att vinna men det behöver man ju inte å andra sidan och jag håller absolut inte för otroligt att man avancerar.

Mitt spel för dagen får bli both teams to score. Ska vi säga att Blackpool grejar ett kryss?

Båda lagen gör mål finns till 1.75 på bet365 .
Krysset står i 3.80 på bet365 .

Lycka till lads!

This is the stats tab
This is the post tip