Publicerad på 21 Mar - 11:24

0
article-img
Foto: Bildbyrån

Rekat-Björnens drag på Stryktipset: "Köper inte det favoritskapet"

Landslagsuppehåll men Stryktipset och stekhete Björn "Rekat-Björnen" Ekberg kör på som vanligt! Här är expertens bästa tips inför lördagens kupong! 

 Till Björns andelsspel på Rekat!

Din formkurva har varit god de senaste veckorna med flera 13 rätt. Hur är känslan inför helgen?

– Ja, allt känns riktigt bra såklart även om vi fick en liten dipp senaste veckan med elva rätt som bäst. Plymouth och Spurs var två herrskap som inte orkade leva upp till förväntningarna. Som alltid gäller det att jobba på metodiskt och strukturerat. Resultaten ska visa sig över tid och inte kortsiktigt även om man alltid vill vinna och pricka in 13-rätters såklart.

Vad säger du om kupongen? 

– Spännande! Fem landskamper samt matcher från engelska League One och League Two är alltid kittlande. Jag har precis gått igenom kupongen och skrivit ner lite tidiga tankar men av erfarenhet vet jag att detta kan förändras ganska drastiskt närmare spelstopp. Samtliga landskamper ligger dessutom efter att klubblagsfotbollen är färdigspelad så här gäller det sannerligen att vara lyhörd och försöka lista ut hur brassar, danskar och slovaker ställer upp. Det blir en utmaning. 

Var hittar du den mest givna spiken? 

– I tidigt skede är jag ändå inne på att singla av Derby. Jag tycker The Rams ser bra ut och har gjort så under större delen av säsongen. Truppen är byggd för att ta steget upp och mot ett inte allt för märkvärdigt Northampton är jag inne på att spika tvåan. Omsättningen är dock väldigt låg i skrivande stund (strax under en miljon) vilket mycket väl kan innebära att Derby skjuter iväg norr om 60 procent och i så fall kommer jag eventuellt revidera detta. Även Stevenage kan vara en potentiell spik. 

I vilken match ser du den största skrällchansen? 

– Det som sticker ut lite på kupongen denna gång är att vi inte hittar några bombastiska skrälldrag. Sett till hur bongen är uppbyggd och med de streck och odds som nu ligger är jag troligen mest intresserad av att få med Newport och Crawley. Tittar vi till hur dessa herrskap lirat på slutet så ser det ganska bra ut och jag köper inte riktigt Barrows favoritskap till drygt 58 procent. Jag tycker den värderingen ligger lite snett. Även Tranmere överskattas något i sin match mot Crawley. Framåt spelstopp och när omsättningen passerat i runda slängar tio miljoner blir det också viktigt att raderna jag lägger betalar ut åtminstone 20 procent bortom 500.000 kronor. Så ytterligare ett par heta skrälldrag kommer säkerligen att få plats på båda systemen.   
 
Och vilken match vill du helst bara helgardera?

– Crewe - Wimbledon känns extremt svårtippad. Två sällskap som slåss i playoff-trakten av League Two och som spontant känns väldigt jämna. Här har jag svårt att se mig själv gå kort om tecken. Även träningsmatchen på Parken i Köpenhamn mellan Danmark - Schweiz är i skrivande stund också heltäckt av mig. 

Andelsspel hos Rekatochklart

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto